Patronsmeddelanden

Uppsala, den 15 januari 2012

Bröder och övriga,
Till att börja med vill jag önska er alla en god start på det nya året! Själv firade jag in det nya året tillsammans med Drefvkarlen och Basen i Skvaderns blygsamma chateau i de franska alperna för att ladda upp batterierna inför den intensiva termin som ligger framför oss!

Jag vill börja med att understryka att vårterminen 2012 kommer bli en av de roligaste terminerna i den Skvadrianska historien! Vi har mycket framför oss; fester med damer, fester med dyr alkohol, fester utomlands, och den finaste och exklusivaste festen av de alla – SkvaderDam 2012 (utöver diverse andra manliga aktiviteter som fotboll och pokerspel).

• SkvaderDam-arbetet har redan dragit igång för fullt. Ända fram till slutet av mars, med peaken den 24 mars, kommer SkvaderDam-arbetet att prägla terminen. Något vi kommer få belöning för i början av maj då en KulturResa av sällan skådat slag kommer äga rum! För att vi ska ha möjlighet att åka på en resa krävs dock några punktinsatser fram till dess. Därför vill jag redan nu att samtliga bröder bokar in tisdagen den 24 januari kl. 18.00 i sina kalendrar. Då hålls nämligen terminens första SkvaderDam-möte i Älgrummet på Norrlands nation. Vi kommer då gå igenom upplägget för vårens SkvaderDam-arbete och viktiga datum kommer att diskuteras.

• Som Prickaren redan har delgett er kommer sedan ett GoSpel att äga rum några dagar senare, nämligen fredagen den 27 januari. Spelet hållet i Inre Läs kl. 18dk, varpå fullt ös garanteras på kammarn med de övriga damföreningarna! Dagen därpå, den 28 januari, är samtliga bröder mer än välkomna till Studentvägen för att heja fram det Skvadrianska laget som deltar i Birkarlarenneth!

• Onsdagen den 1 februari är det dags för vårterminens reccemottagning! Detta är en viktig dag för Skvadern, då det är tack vare nya reccar som vår framtid säkras. Kl. 18.00 samlas vi alla i Inre Läs för att ställa i ordning ett bord som dignar av läckerheter som reccarna inte kan motstå. Denna kväll är som sagt viktig för Skvaderns framtid, varför det är mycket viktigt att så många som möjligt kommer!

För ett uppdaterat kelendarium för vårterminen, klicka här. Om ni har några övriga frågor eller funderingar, kontakta mig eller Prickaren!

Broderligen,
Patron