Patron kallar till SommarSpel

Bästa bröder!

Terminen har så äntligen nått sitt slut en gång för alla. Med terminens slut kommer äfven den sommar som Bröderna så suktat efter. Till sommaren hör bara ben, kalla Tuborg och Skvaderschtek! Om sommaren hålls äfven det mest schtekiga Spel en Broder kan närvara vid. Åhrets SommarSpel kommer att hållas i Uppland då Patron äfven värnas om den Uppländska hembygden som gång efter annan gör det möjligt för Skvadrar på exil från Sundsvall vistas och bejaka sina intressen.

Vi kommer alltså att hålla Spel på den Uppländska landsbygden, närmare bestämt på Hagby Hembygdsgård.

Vid denna hembygdsgård väntar oss hårdförläggning vilket gör det nödvändigt för var broder att ta med något som denne önskar som liggunderlag/madrass. Nedan följer en mer genomgående packlista som bröderna bör ta i beaktning.

• Liggunderlagg/luftmadrass
• Sängkläder/sovsäck
• Handduk
• Badbyxor
• Ev. insignie
• Öfvrigt som bröderna önskar för ett lyckat SommarSpel!

När vi vet hur många vi blir kommer vi att ordna med transport till och från vår destination. Vi kommer att lämna centrala Uppsala på fredagseftermiddag den 4e juli. Resan tillbaka till Uppsala är planerad till söndag eftermiddag.

I korthet:
När: 4-6 juli
Var: Hagby Hembygdsgård (hagby.nu)
Klädsel under Spel: SommarSchtek!
OSA: Anmälan sker genom betalning till Skvaderns bankgiro 651-3782. Betalningen skall vara oss tillhanda senast måndagen 30 juli kl. 18.00.

Mot eviga segrar!