Then Åhrliga Länskampen

Bröder och presumtiva!

Var hälsade!
Så var det återigen äntligen dags för then årliga länskampen i fotboll gentemot våra bröder Angermännen.

Som de flesta vid det här laget vet är coacher något av en förbrukningsvara inom fotbollens värld. Oftast blir man av med jobbet efter dåliga resultat, men ibland även efter goda sådana. Huruvida förbundskapten emeritus Jonas Fischer gick i pension eller faktiskt fick gå av sin post är högst oklart än idag. Det som dock är lite klarare är att, trots Fischers fina resultat, kräver Patron af Guds nåde alltid något extra från sina mannar, både tekniskt och taktiskt. Därför reste Patrons scouter land och rike runt, helt i onödan, för att hitta personen som coachmässigt kan ge honom det där lilla extra. Till slut kom de alla på att den ultimata lösningen fanns mitt framför ögonen på dem hela tiden, och den nya förbundskaptenen kunde efter en lyckad presskonferens kliva på.

Som nyligen utnämnd förbundskapten för ett av de mest prestigefyllda lagen i världen, nämligen Skvadern, vill Rickard Hagman nu föra våra anor vidare. I år ska vi inte bara vinna över A-laget utan även utklassa och förnedra dem. För att lyckas med detta måste jag mönstra de bästa av de bästa och bjuder således in var broder till ”try-outs” där de mest framstående får representera Skvaderns hembygdsförening.

Matchen mot Angermännen går av stapeln den 23e April. Innan dess ska vi ha hunnit träna minst 3 gånger.

Således kommer de två första träningarna gå av stapeln denna vecka på tisdag 15e och onsdag 16e april klockan 16:00 båda dagarna. Vi träffas på Skvaderns högklassiga träningsanläggning vid Ekeby som vanligt.

Värt att poängtera är att det är utomhus och gräs vi kommer att lira på, så gräsfotbollsskor samt benskydd rekommenderas.

Vid frågor eller vid överlämnade av mutor, kontakta Rickard Hagman på: 073-7417020