Patron kallar till Skilmässogask!

För 22 år sedan utkämpades ett slag av sällan skådat slag. Patron stod öga mot öga med Åldermannen. Det skulle utrönas vem av dessa två som skulle förpassas från den då gemensamma kammaren. Efter en kamp som pågick i hela fem dagar stod sedan Patron som segrare och påhejades av både Bröder och Ypsor. I år firar vi således Angermannens förvisning för tjugoandra gången.

 

Denna fest symboliserar kampen men äfven segern. Därav en femkamp som redan inleds med en fotbollsmatch. Denna match kommer att spelas på Ekeby fotbollsstadio (bakom Studentvägen). Avspark är beräknad till 19.00.

Ta med din Skvaderpiké eller om Du har en SkvaderDam-tröja att spela i. Fotbollsskor och benskydd är att föredra vid denna hårda batalj.

 

Kampen fortsätter sedan på Kvalborgsmässoafton. Det är därför af yttersta vikt att Bröderna sluter upp kring Patron för att tillsammans förnedra våra kusiner från landet och en gång för alla visa vilka som är de starkaste, de mest öltörstande och framförallt de bästa kvinnotjusarna på nationen. Efter att segraren sedan har korats väntar så den stora festen Skilsmässogasken.

 

Sammanfattningsvis:

Vad: Femkampens första gren – Fotbollsmatchen

När: 23 april, Avspark 19.00

Var: Ekeby fotbollsstadio (bakom Studentvägen)

Pris: Blod, svett och tårar

Klädsel: Skvaderpiké alt. SkvaderDam-tröja. Fotbollsskor och benskydd är att föredra.

 

Vad: Skilsmässogasken.

Var: 29 april, Balkongen på Norrlands nation

När: 14:00

Pris: 200 kr

Klädsel: Kavaj med ev. tillhörande Skilsmässomedalj(er).

O.S.A: Din anmälan skall vara inne via anmalan@angermannalaget.se senast den 23 april innan avspark för fotbollsmatchen.

 

Har du frågor eller funderingar gällande ofvanstående. Kontakta Patron via patron@skvadern.net eller via 073-957 33 11.

 

Evig framgång!

 

Patron af Guds Nåde

Johan Nordin