Patron bjuder till kärleksmiddag med Ypsilon

Bröder och Presumtiva!

Nog för att en sann Skvader gör allt för damerna med en obesfvärad elegance tämligen dagligen finns en dag om åhret då bröderna tar på sig sin finaste af kostymer och skrifver den vackraste af dikter. Jag talar gifvetvis om den middag som åhrigen hålles i kärlekens tecken. Därav bjuder nu Patron in bröder och presumtiva till den traditionella Kärleksmiddagen som hålls tillsammans med våra undersköna systrar i Ypsilon. Som ni nu kan förstå är detta inte någon vanlig middag utan en middag som ingen Skvader vill missa. Se därför till att så ej blir fallet och ta chansen att visa hur en kvinna egentligen skall uppvaktas.

Middagen kommer att hållas lördag den 15 februari kl. 17dk å Norrlands nation. För 200 kronor får du den ypperliga möjligheten att visa damerna i Ypsilon vad sann kärlek egentligen handlar om!

Alltså:

Vad: Kärleksmiddag med Ypsilon

När: Lördag den 15 februari

Pris: 200 kr

Anmälan: Sista anmälningsdag är söndag den 9 februari och anmälan med eventuella allergier sker till undertecknad på  prickaren@skvadern.net.

Klädsel: En udda kavaj med ett rött inslag i klädseln.

Hell Patron

Eder Prickare i natten Oskar Klingstedt