Skvadern och Ypsilon anordnar Höstmys

Patron, Bröder och Presumtiva ingenting!

 

På fredag vankas det Spel för de Bröder och Presumtiva som hörsammat den kallelse som tidigare utgått.

Höstens mysigaste aktivitet närmar sig äfven med StormSteg! Höstmyset med Ypsilon är äntligen här då vi ska få värma oss i våra systrars famn. Denna tillställning äger rum 15 november, 18dk. Vi kommer att hålla till i Strömholms sal på Norrlands nation. Den sista anmälningsdagen för detta är söndag 10 november. Anmälan sker via e-brefv till yttra@ypsa.se eller den teckningslista som finnes på Norrlands nation, utanför datorsalen. Priset för detta uppgår till 200 kronor.

Söndagen den 10 november är det, utöfver det ofvan nämnda, går terminens andra städdag af stapeln. För att få ha möjlighet att åk med på den åhrliga kulturresan i vår krävs det av var och en att de genomfört minst en städdag per termin. Vet du därför med dig att du icke närvarade vid den förra så är det en nödvändighet att du närvarar vid denna. Efter en väl genomförd städdag kommer äfven Skvadern att inta Orvars krog och detta på fel sida baren. Fem tappra Skvadrar kommer göra sitt för släcka öfvriga Bröders törst.

Broderligen,

Prickaren