Skvadern bjuder in till Ölprovning

Bröder och presumtiva Ingentings!

Patron har glädjen att meddela att den tjugofemte (25) oktober bjuds det till ölprovning på vår kära nation. Platsen för denna av bröderna emotsedda aktivitet är inget mindre än den undersköna teatern på plan -1. Val av klädsel är självklart inget val utan mörk kostym påbjuds. Teckningslista kommer att upprättas på sedvanlig plats, annars ombeds bröderna att svara på denna kallelse innan nästkommande söndag den 20 oktober. Provningen kommer att kunna avnjutas till det facila priset av etthundrafemtio (150) svenska riksdaler.

Alltså i korthet:

När: 25e oktober, kl 18dk.

Var: Teatern, Norrlands nation

Hur: För 150 kr får bröderna samt de presumtiva deltaga vid denna provning.

Klädsel: Mörk kostym

Sista anmälningsdag: Söndag 20 oktober 18.00 via mail till prickaren@skvadern.net eller på teckningslistan å nationen. Vid sen anmälan eller utebliven anmälan kan Patron ej garantera att det kommer att finnas öl till denne Broder eller presumtiv!

Välkomna!