Patron är död! Leve Patron!

Bäste bröder!

Så har det återigen skett. En Patron har gått under tiden och en annan har tagit vid. I helgen som var (12-14 juli) så höll Skvadern SommarSpel i den vackra hemstaden Sundsvall. Patron hade beställt vackert väder av Gud själv och såklart levereades detta lika smidigt som ett paket från DHL. Ett besök gjordes ute i Lunde, där den berömde jägaren Håkan Dahlmark sköt den första (och sista?) Skvadern. Ett utomordentligt trevligt besök som avslutades med överlämnande av familjen Kühnes familjevapen samt en provsmakning av en fantastiskt god överraskning, som snart finns på ett Systembolag nära Dig. Kvällens höjdpunkt var dock när brödernas ljuva stämma ljöd över Sundsvall från Norra bergets torn. Lördagen inleddes med Sillunch hos Patron Eric Lennerth och sedan följde SommarSpel i anrik lokal.

http://st.nu/medelpad/timra/1.6074510-skvadern-forenar-nya-vanner

Under SommarSpelet så kände sig Patron Eric Lennerth plötsligt väldigt gammal och trött. Han insåg att det här med att vara Patron faktiskt är ganska jobbigt. Det var därför som han med varm hand överlät Patronskapet till numera Patron Johan Nordin. Så kom ett fantastiskt verksamhetsår äntligen till sitt slut och ett nytt tar vid. Våren avslutades i sedvanlig ordning med Sillunch med Ypsilon och efterföljande Brygganpremiär.

Jag vill tacka alla som har varit med och gjort detta år så framgångsrikt, bröderna vet vilka dessa är. I kalendern kommer ni att hitta höstens datum och i bildarkivet finns bilder från SommarSpelet.

Hell Patron!

Patron em. af Guds Nåde

Eric Lennerth