SkvaderDam, KvalSpel och Kvalborg

Bröder och presumtiva!

Vilken fantastisk vår det har varit! SkvaderDam blev som förväntat en succé men succén var bättre än förväntat! Jag vill framföra ett stort TACK till både bröder, presumtiva och arbetare för Er fantastiska insats inför och under SkvaderDam. Tillsammans visade vi än en gång att Skvadern är bäst på att anordna en riktigt bra fest! Ej heller sexan gick av för hackor och väl utvalda bilder kan beskådas i Galleriet, tillsammans med bilder från SkvaderDam 2013.

Snart är det dags för KvalSpel, vilket kommer att avhållas den 19 april kl. 18dk i sexan. Se mer information från Patron själv denna gång. Eventuellt inte kommer presumtiva ingentings att upptas i föreningen men detta är ingen självklarhet, tvärtom. Anmälan sker till Drefvkarlen.

Det är ej heller långt kvar till årets drabbning med Angermannalaget, och först ut är fotbollsmatchen som kommer att äga rum den 23 april. Nitare Jonas Fischer kommer att sammankalla bröderna till en eller flera fotbollsträningar, något jag hoppas inte kommer vara av skada inför själva matchdagen. Det är då skador skall drabba spelare och det är inte Skvaderns spelare jag talar om.

För övrig information hänvisar jag till prickarens elektroniska meddelanden samt kalendariet här på sidan.

Patron af Guds Nåde

Eric Lennerth