Succéerna radas upp

Bröder och presumtiva!

Precis så som rubriken lyder så fortsätter succéåret 2012-2013. TV-Spelet var en succé, där väl utvalda presumtiva fick visa sig värdiga nog att väljas in som bröder i föreningen. Efter tuffa fysiska, psykiska och retoriska prov valde bröder Skvadrar att välja in de nya bröderna, under starkt tvivel naturligtvis. Skvadern vill välkomna Jens Bjenne, Mattias Palm, Anders Lindkvist och Mikael Isaksson in i föreningen.

Bara en vecka efter Spelet så var det dags för nästa succé. Systerföreningen Ypsilons årliga Älggasque gick av stapeln den 27 oktober och på plats fanns över 20 bröder. Kvällens höjdpunkt var när den nyinrättade gruppen Skvaderns Drängar framförde ett bejublat, nyskrivet verk. ”Ypsa Ypsa” kommer att gå till historien som SDs absolut största bedrift. Inte ett öga var torrt efteråt och ej heller ingen strupe med för den delen. Skvadern fortsätter sitt succétåg.

Patron vill särskilt lyfta fram kommande händelser. Den 11 november är det städdag på nationen och alla bröder och presumtiva ska såklart närvara. Den 15 november kommer belöningen för denna insats, i form av en städsexa på nationen. Veckan efter är det dags igen för festligheter och kurtiserande med damerna, då vi den 23 november kommer att sitta tillsammans med Ypsilon. Det är med andra ord en späckad månad vi går till mötes. Särskilt vill jag lyfta fram JulSpelet den 1 december, något ingen broder eller presumtiv bör missa.

 

Patron af Guds Nåde

Eric Lennerth