Verksamhetsåret 2012-2013 kommer gå till historien

Bröder!

I skrivande stund smattrar regnet mot fönsterblecket på Kammaren, där Patron som bäst håller på att förbereda det år som kommer gå till historien som ”det gyllene verksamhetsåret”. Terminens aktiviteter finns under fliken ”Kalendarium” och mer är att vänta. Brädgården laddar för fullt inför hösten och broder Drefvkarl har övat upp sina muntliga reflexer och broder Samlare har beställt fina viner från kontinenten. Det kommer med andra ord att bli succé!

Jag vill speciellt lyfta fram Reccemottagningen som ett väldigt viktigt tillfälle för föreningen, där vi får tillfälle att beblanda oss med pöbeln och förhoppningsvis finna någon presumtiv värd att kalla till höstens första Spel. Detta kommer att gå av stapeln den 28 september. Fram tills terminsstart hoppas jag att bröderna, likt broder Gidlund, ligger på latsidan och njuter av sommaren och skaffar sig en väl tilltagen pondusmage.

Patron af Guds Nåde
Eric Lennerth