Stundande SommarSpel i Sundsvall

Bröder,

Med en succéartad avslutning på terminen tillsammans med Ypsorna under sillunchen på balkongen kan man inte annat än att belåtet se tillbaka på en lyckad termin! Nu börjar Uppsala så smått tömmas på folk, men för de bröder som är kvar i stan kommer det med all säkerhet finnas möjlighet för diverse spontana ölkvällar framför en EM-match eller på Bryggan.

Ett datum som alla bröder dock bör lägga på minnet är lördagen den 7 juli då SommarSpel kommer hållas i världsmetropolen Sundsvall! Kallelse har utgått från Prickaren med mer detaljerad information och en minibuss kommer att avgå från Uppsala på fredag vid lunchtid för de som vill samåka. Sista anmälningsdag är söndag den 24 juni.

Tills vidare – trevlig sommar!

Broderligen,
Patron af Guds Nåde
Alex Råberg