God Jul!

Bröder!

Med endast en ynklig vecka kvar till julafton är det snart dags att äntligen få slippa undan Barkborrens matförgiftningsförsök och Drefkarlens ständiga försök att lura till sig pengar av bröderna. Istället väntar lite välförtjänt vila över julen innan en ny termin börjar med full fart i januari!

Jag kan glatt meddela att för alla Skvadrar som vill kommer den årliga Jullunchen i Sundsvall att hållas även i år! Fredagen den 23 december klockan 12.00 på Restaurang Innergården 1891 samlas vi för att avnjuta en lunch i goda vänners lag!

Något annat att se fram emot är helgen den 13-14 januari då vi ska visa nationen var skåpet ska stå genom att genomföra två utbyten på en helg! Nästan alla bröder har signat upp sig, så det kommer garanterat bli ett av de roligaste tillfällena att jobba på! Hör av er till Basen om ni kan och vill jobba! Ju fler som ställer upp, desto mer kommer det gynna oss själva vid den eventuella KulturResan senare i vår.

God Jul och Gott nytt år!

Broderligen,
Patron af Guds Nåde
Alex Råberg