Kvinnomys, herrumgänge och JulSpel

Efter en minst sagt lyckad tillställning med Vajan i fredags (ett urval av de bästa bilderna finns i bildarkivet) är det nu dags att glömma gamla synder och blicka framåt mot nya mål! Fredagen den 18 november är det dags för sittning med Ypsilon under temat ”en fransk afton”. Middagarna med Ypsilon har under de senare åren gått mot att bli allt mer intima, varför utsikterna för årets sittning är mycket goda. Anmälan sker till Prickaren senast den 14 november.

Veckan efter, alltså lördagen den 26 november, är det dags för vad som förhoppningsvis kommer bli den årliga herrmiddagen på Norrlands nation. Tanken är att samtliga herrföreningar har sittning, röker cigarr, dricker konjak och smakar på varandras snapsar, för att senare på kvällen bli uppvaktade av damföreningarna som trånande väntar i altkammarn. Anmälan sker till Prickaren eller 1Q senast den 21 november.

Slutligen vill jag påminna bröderna om JulSpelet den 3 december. En av de absoluta höjdpunkterna under Skvaderåret. En separat kallelse har utgått och min förhoppning är att se många äldre bröder på plats för att återuppleva gamla minnen från svunna tider och naturligtvis även ifrågasätta Prickarens vara eller icke-vara.

Vid frågor, kontakta mig.

Skvadern framför allt!
Patron Alex Råberg