Hej Recce!

Jag vill först och främst tacka alla bröder som var med på reccemottagningarna i veckan! Vi samlade ihop långt många fler namn än vad de andra herrföreningarna sammanlagt klarade av, vilket förhoppningsvis kan hjälpa oss att säkra den Skvadrianska framtiden! Ett speciellt tack vill jag, å broder Marinos vägnar, också rikta till de som lämnade bordet i så utmärkt skick efter tisdagens mottagningar att till och med flugorna trivdes!

För alla reccar som nu är ivriga att prova på vad Skvadern innebär säger jag; misströsta inte! Redan till veckan har vi flertalet aktiviteter för er som vill. På tisdag spelar vi brännboll med och mot de fagra damerna i Ypsilon, och på torsdag är det dags för den höjdpunkt vi alla väntat på sedan förra hösten – The Åhrliga Pubrundan!

Vid frågor, kontakta mig eller Prickaren!

/Patron