Framtida aktiviteter

Bröder och presumtiva!

Knappt har Broder Gidlund hunnit öppna munnen innan den första månaden i den Skvaderianska kalendern snart är avklarad. Men misströsta inte, kalendern är nämligen full av aktiviteter framöver. Närmast går den numera klassiska SkvaderTennisen av stapeln på söndag. Därefter, på tisdag, samlas vi på nationens landskap för att lyfta fram Broder Marino som ny 2Q på nationen. Naturligtvis är det av största intresse för både Skvadern och Drefvkarlen att i ett helt år framöver ha Br. Marino på den stol som kontrollerar nationens hela kassaflöde!

Den 8 oktober drar vi igång årets SkvaderDam-arbete när vi har utbyte med Härken. Anmäl intresse till Basen för att redan nu klara av ett av de obligatoriska utbytena som gäller för att följa med på nästa års KulturResa. I slutet av oktober bjuds det in till Spel igen, varpå våra systrar i Ypsilon har den goda smaken att bjuda in Skvadern till Älggasquen dagen efter.

Lite spontana pokerkvällar och pubkvällar kommer även det att förekomma.
Reccar – hör av er om ni har några frågor.
Bröder – mejla Prickaren.

Broderligen,
Patron