Hurra för hösten!

Bröder, presumtiva och övriga intresserade!

Hösten börjar så smått göra sig påmind på diverse sätt. Misströsta dock inte – trots mörkare årstider ser denna höst ovanligt ljus ut! Med aktiviteter för såväl nyss hitflyttade studenter, som gamla rävar kan man inte annat än se ljust på hösten med Skvadern.

Kalendariet på sidan har börjat uppdateras med information om höstens händelser, och mer finns att vänta! Så om du är en ny student i Uppsala som känner att det här med trevligt umgänge är något för dig, tveka inte att höra av dig till antingen patron[at]skvadern.net eller prickaren[at]skvadern.net för mer information om vad Skvadern kan erbjuda dig!

För er som redan varit med ett tag, se till att frigöra er från begåvningsreserven och ladda inför en höst i Skvaderns tecken!

Broderligen,
Patron af Guds nåde
Alex Råberg