Skvaderns 60-årsjubileum

Bröder, presumtiva och öfvriga! 

Den stora dagen närmar sig med stormsteg och ni som inte är hörselskadade efter allt för många SkvaderDam bör redan se tecknen sprida sig över det Skvadrianska riket. På Norra bergets slätter skördas de saftigaste druvorna någonsin i Patrons vingårdar, i Uppsala börjar världsstjärnorna redan anlända till de sedan länge fulltecknade hotellen och utanför Orvars sågs i dagarna en viss Hugh Grant i en ivrig dispyt med Br. SommarOrvarvärd Mauro Marino. Högröd i ansiktet skanderade han på bästa snobbengelska ”Kaurleg? Do you know who I am!?”.

Skattetrycket över de arma bönderna i Jämtland och Ångermanland ökar i takt med att Drefvkarlen tvingas finansiera Patrons storslagna jubileumsplaner och Samlarens dekadenta förfestande.

Dessa tecken pekar alla åt samma håll då de framför det underbara budskapet att hembygdsföreningen Skvadern närmar sig sin sextioårsdag och det nalkas både pompa och ståt i det Norrländska nationshuset.

Program:
11:00 En lättare lunch serveras på Norrlands nation i K-delen.
14:00 JubileumsSpel hålls i inre läs under JubileumsPatrons ledning.
19:00 Jubileumsbankett i Gamla salen.
23:00 Släpp med bar och dansgolv.

Klädsel: Eder mörkaste Kostym.
Pris: 550kr för heldagen. 480kr för endast bankett. (100 kr rabatt för aktiva/studerande).

Har du inte redan anmält Dig kontakta Prickaren snarast på prickaren@skvadern.net eller tel. 070 – 248 59 62 för att se om platser och möjlighet att anmäla sig finns.

För redan anmälda gäster sker betalning till Skvaderns BankGiro: 651-3782, glöm inte att ange namn och eventuell tidigare brädgårdspost.

Vid övriga funderingar kontakta Patron Henrik Söderholtz på patron@skvadern.net eller tel. 073 – 678 94 94.