Vår tillflyktsort, en sann oas.

Bröder och presumtiva!

Höstterminen är i full gång och de flesta studerar nu frenetiskt. Vissa för att de har ett och annat otalt med en gammal tenta, andra för att de tror studierna kräver mycket mer av dem än vad de egentligen gör. Misströsta dock ej! Skvadern är allas vår tillflyktsort, en paradisisk oas i den snustorra öken som dina kursböcker utgör – redan nästa vecka håller vi terminens första Spel. Är du blott en presumtiv Skvader kommer du få uppleva något helt nytt. Vi bröder som varit med tidigare vet alla vad som väntar och många har uttryckt stor förväntan inför det stundande MaktSpelet. Innan dess ses vi alla på brännbollen med Ypsilon den 15/9 och det absoluta mandomsprovet nu på torsdag – Then Åhrliga Pubrundan.

Patron af Guds Nåde,
Henrik Söderholtz