Skvaderns höst ser ljus ut

Bröder!

Det är inte långt kvar tills höstterminen drar igång på riktigt. Nästa vecka öppnar inskrivningarna och nya ivriga studenter väller in. Vi i Skvadern står redo att ta emot alla som är visar intresse för att göra det mesta av sin studietid och dessutom uppfyller det enkla krav Skvadern har för att ta in och välkomna en ny medlem, en uppsyn av obesfvärad elegance. Vi har drösvis med roliga sammankomster och aktiviteter i höst att dela med våra bröder och presumtiva!

Den största nyheten här på hemsidan är att NätSpelet nu åter är öppnat för brödernas vänliga inlägg tillägnade varandra. Vidare har kalendariet uppdaterats med höstens aktiviteter, Patron har skrivit ett nytt meddelande till bröderna och den nya brädgården finns att skåda. Kanske kan detta hålla Samlaren från flaskan i någon timme till, vi lär snart få veta.

Vi ses snart på nationen!

Patron af Guds nåde,
Henrik Söderholtz