Kvalborg och fotboll

En tuff vecka står för dörren!
Traditionsenligt kommer vi gå ut hårt redan dagen före Kvalborg och utmana våra fattiga kusiner i A-laget på fotboll – och en hemlig gren. Under konstanta hejarrop från Ypsor och övriga damer samlas vi onsdag den 28/4 kl. 18.00 vid fotbollsplanerna vid Ekeby. Värt att poängtera kan vara att deltagande i fotbollen endast är en tävling mellan A-laget och Skvadern, och således är det också endast de som är med och spelar är de som antingen är invalda i föreningen eller är en kompis som även kommer delta på Kvalborg.

Kvalborg (alltså den 29/4) inleds klockan 15DK. Samling sker i Inre Läs och klädseln som gäller är som brukligt er mörkaste kostym. Det kan dock vara en god idé att lämna den finaste av fina kostymer hemma, tillförmån för en som man inte är så rädd om, då denna kväll har en tendens att kunna bli relativt blöt.

Väl mött och tagga till nu!