Uppdaterat kalendarie och en inkompetent Prickare

Patron, bröder!

Skvaderns kalendarie på hemsidan har äntligen uppdaterats med mer information och i ett nytt, mer lättläst, format. Vi har valt en listvy för att det ska vara enkelt att hitta vad som är på gång i föreningen.

Vidare så kommer Prickaren i framtiden att lägga in alla nyheter även på sidan Nyheter, och inte bara visa dem sporadiskt i högerspalten som han gjort tidigare. Prickaren är, som Patron brukar säga, ”inte direkt definitionen av talang”. Varför han nu fått tydliga instruktioner om att alla nyheter även bör hamna på NYHETSsidan. Något som en person med flera års erfarenhet inom TV-branschen kanske borde ha förstått vid det här laget.

Klicka dig vidare till kalendariet och anmäl dig till nästa evenemang!

Hell Patron!

/Basen